Followers

Saturday, May 19, 2012

I need vote to perform live in The Curve, Mutiara Damansara


Assalamua'laikum semua. 
Sorry sebab dah lama gila tak update blog ni. 
Bukannya apa, just sgt busy and kurang mood nak update. 
Disebabkan ramai yang tanya kenapa blog ni x ber-update, InshaAllah, saya akan update banyak2 lepas final exam ni.

Okay, motif sebenar entry ni untuk mintak tolong korang yang baik hati kat luar sana. Haritu saya ada lah masuk satu contest ni :

Go from youtube to 
live sing sing-off

Nak dipendekkan cerita, saya di shortlisted to top 50.
And now I need your vote to get me through to top 10.
The highest 10 votes will have the chance to perform live in
The Curve, Mutiara Damansara.

Then, there will be several stages before they choose the winner.
The winner will get RM5000 cash and RM1000 voucher !!!
plus, I will perform live in The Curve.

So, kalau  ada rezeki, boleh la kita jumpa kat The Curve nanti :)
Tu pun kalau saya tersenarai dalam 10 vote tertinggi lah.

Oleh kerana itu (mak ai, guna penanda wacanna tuu ),
I hope that korang boleh vote untuk Hfz.
Sorang boleh vote sekali je, so korang boleh la
ajak kawan2 korang vote sekali.

If korang nak share link entry blog ni,
sangat di alu2 kan.


Ok, ni dia steps untuk vote : 

1. tekan kat link ini : 


2. tekan VOTE kat atas tu



3. Search for my video 
"Anuar Zain - Sedetik Lebih Cover by Hafiz Zainal" 
and click "VOTE"


Haaaa, dah settle daaaa. Thanks a lot to those who vote for me.
Kalau ada rezeki, jumpa kat The Curve ok :)
eh lupa plak, kalau dah vote, just comment kat entry ni ok, nak taw jugak
siapa yang baik tu. hehe.
sekian, adios ~



40 comments:

Farhana Kamaludin said...

done! good luck~

SYAZWANI SUHAIMI said...

akhirnya,update jugak.haha :D

Miss Faraa said...

DONE ! All the best >.<

ADEEYA said...

DOne voting :) all the best

meerapieka said...

kih3. aku vote jugak sbb aku kwn kau. walaupun da biasa dengar live :p
*menang dpt duit bnje mkn ye

fif said...

all the best dude (:

Safa said...

beres ^^

si kiut lavender said...

done..

all the best hafiz >_<

Yannaa Dannie's Love said...

Hi, hafiz !saya da vote awak ...gudluck yoww !!!hee (=

Ateynmohd said...

done ! gud luck yaww .

Sally Yatiey said...

Dah vote Hafiz. Semoga berjaya :D

fathonah zamri said...

done vote !

achik comot said...

done vote. (: good luck :D

NadNod said...

done. Goodluck :)

khai said...

dine vote..good luck bro :)

miss eira said...

done.semoga berjaya ye :)

http://littlemisseira.blogspot.com

Adwyh Jalil said...

Da vote da , yeay ! :)

L.O.V.E Girl : Zulaika Mashuri said...

da.. gud luck! amin ~ :)

Aldy Shah said...

Tarikh tutup 23 mei kan? Aku punya besday lah 23 mei nih, huhu :)

Anis Adleena said...

Dah vote dahhh ! Baikk kan ? K goodluck !

EIKA Hashim said...

okey, dah vote and eika dah promote dkt setiap chatbox, dkt facebook and dkt twitter. tu je yg mampu eika tolong. good luck hafiz :)

Fara Ahin Alias Ali said...

Good luck ! Wish U all da best .

Mohamad Hanafi said...

voted you , bro.. ~~

wanie-raina said...

salam~ saye tag awk dlm post join contest ea??
tank u...:)
harap buley join skaly :)
nice blog..
insyaallah saye vote.. ^__^

Eyza Jiha said...

done vote.. all the best hafiz !!

Zara Rhmn said...

Okay dah vote dah my idol ni! :D Good luck, brother! :)

zizidiazora said...

Done. all the best ya hafiz..

ZWAN SABRI said...

Okay dah VOTE.. Good Luck Hafiz.. :)

Fiesa Kiela said...

done vote :) good luck my friend :)

Fatin Mira said...

hope this vote can help u, although i have seen there are a few of them which is have big number in their vote. so, wish u luck. :)

LaLa mhdnor said...

dah vote, siap pomot kat blog :P

KorN said...

done vote. come from blog lala... good lak

cik hana only said...

done voting.. all the best.. chaiyok2 ! XD

.: iEyLa :. said...

good job...
will vote for u.. :)

tieyka said...

done vote...

tieyka said...

done vote...

Norasiah Nasir said...

done :)

keyboardkecik said...

lompat si katak lompat

agus said...

hoooo ane seneng tuh lagunya SNSD

Hey hey hey hey... :d

Anonymous said...

assalamualaikum...
cube perhati sponsor die,mcm syarikat arak...kdg2 bende2 kecil mcm ni kite xnampak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...