Followers

Saturday, September 7, 2013

Anugerah Planet Muzik 2013 [HAFIZ ZAINAL]

Assalamualaikum semua, Alhamdulillah Hafiz dicalonkan dalam 
Anugerah Planet Muzik 2013.

Hafiz betul-betul terkejut bila dapat tahu hafiz dicalonkan
dalam anugerah yg berprestij ini :)


Hafiz adalah salah seorang calon yang mewakili Malaysia dalam kategori 'Social Media Nova (Youtubers)' bersama-sama dengan calon-calon yang lain daripada Singapura dan Indonesia.

 Now I really need all of you to vote for me
and give me a chance to make Malaysia proud!^^


TUTORIAL UNTUK MENGUNDI
Sila baca steps dibawah sambil berpandukan gambar di atas :)

(1)  Pergi ke page "Anugerah Planet Muzik" ataupun KLIK SINI
(2)  Kalau korang belum like page Anugerah Planet Muzik, korang kene like dulu
(3)  Tekan "Click here" macam kat dalam gambar di atas
(4)  Just click OK
(5)  Just click OK
(6)  Sekarang korang dah berjaya masuk ke ruangan mengundi
(7)  Click "Register"
(8)  Isikan nama dan email, kemudian klik "submit"
(9)  Sekarang korang dah berjaya register dan boleh start undi
(10)  Korang boleh vote untuk 20 kali
(11)  Cari kategori yg hafiz dicalonkan iaitu "Social Media Nova"
(12)  Cari "Hafiz Zainal"
(13)  Lastly korang boleh undi hafiz maximum 20 kali dengan hanya klik "VOTE" dan "LIKE"
Kalau dah habis 20 votes, korang boleh dapatkan 10 undi tambahan dengan menekan "earn" ^^
Boleh vote Hafiz sehingga 10 Oktober. Kalau sudi, share dengan kawan2 yang lain k :)

Senang je kan. Tak sampai 5 minit pun hehe.
Hafiz nak ucapkan terima kasih banyak kepada semua
yang sudi undi Hafiz. 

Semoga Hafiz dapat membawa pulang trofi APM 2013
pulang ke Malaysia untuk korang semua nanti :) 
InshaAllah, Ameen.




Ini lah video youtube yang dipertaruhkan untuk Hafiz
dalam kategori "Social Media Nova" untuk
Anugerah Planet Muzik 2013 :)

-----------------------------------------------------------------------------



Kalau ada yang kurang jelas tengok gambar kecik kat atas tu,
ni hfz ada letak gambar2 yang lebih besar :)























10 comments:

liana sulaiman said...

done...gud luck

dinie zaidi said...

done voting and done promote dekat kawan kawan. good luck :D

[k]o{q}i[n] said...

wish u best of luck!

Sally Yatiey said...

Goodluck! ;)

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

شركة مكافحة حشرات said...


خدمات شركة ركن الامثل بالمنطقة الشرقيه 0502644550 وتقديم كافة الخدمات المنزلية

شركة كشف تسربات المياه بالاحساء
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالطائف
شركة الصفرات للتنظيف بالرياض

شركة مكافحة حشرات said...


شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجاري بالقطيف
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالاحساء
شركة مكافحة حشرات براس تنوره
شركة رش دفان بالدمام
شركة مكافحة حشرات بسيهات

شركة مكافحة حشرات said...


شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

شركة تسليك مجاري بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تسليك مجاري بالخبر
شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

Kontengaptek said...

please visit

my blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...