Followers

Tuesday, June 28, 2011

Nak jugak !!! ajar laa


Assalamualaikum sume ,,,
Korang sehat x ? Hfz x brape sehat laa..
demam + sakit tekak + batuk + selesema + pening kpale ...
Tpy xpe laa, ubat dah ade... Tinggal nak makan aje.
Doa2kan la hfz cpt sembuh ye :D InsyaAllah, Ameen.


Sbenanye hfz da nmpak symptoms ni start dari hari jumaat agy,
So, Hfz X dapat buat yg terbaik utk Final Kiptalent (nyanyi pitching ke LAUT) haha,,
Sbb sakit tekak laaa. Xpe laa, maybe xde rezeki ann.




Wlwpun Hfz x menang, tpy Hfz banyak blaja benda2 baru mlalui pertandingan ni :)
Mmbuatkan Hfz lebih matang dalam nyanyian Hfz.
Tpy juri dye (abg zul 2by2 ngan abg zimi sofaz) ade mintak no phone hfz...
Sbb dorang taw kemampuan Hfz yg sebenar coz dorang dah tgk Hfz perform 3 kali da sbelum ni...
X taw laaa, dorang nak contact Hfz sbb ape, kte tunggu aje la k :)


Actually, pertandingan Kip Talent nie ade 3 kategori which are
1) Nyanyian
2) Tarian
3) Persembahan kreatif


Motif entry kali ni adalah...
Actually Hfz jelezz ngan budak2 group tarian...
Teror kot dorang dance .. 
NAK JUGAKK !!! AJAR LA

Hehe, Hfz ni mmg x pandai menari laa, so kalau dapat menari macam dorang,, Alangkah bahagie nye Hfz.
huhu.. Tpy an, mase kecik2 dulu (mase tadika x silap), ramai kawan2 Hfz menari breakdance..
Hfz pun join jugakk, Tpy lpas family Hfz taw yg Hfz join breakdance, dorang x bagy !!!
Yelaaa, dorang takut patah tangan la, kaki laa.
So, smpai skang x pandai langsung menari.. kah3... Terkubur hobi ...

zirhan, edi n hafetz ~ the triple six (kawan mase kat SMKTU dulu)
Congratss kat kawan skola Hfz dulu, 
Kumpulan TRIPLE SIX
Sbb mnjadi juara kategori tarian :)
Korang mmg style laaa !!!

Tpy sbenanye, sume peserta tarian mmg awesome gilaa..
Juri pon kate susah nak pilih juara n perbezaan markah sikit sgt...Sengitt uh..
Sumpah jelezz ngan talent yg dorang ade... Btw, dorang ni baik2 sume...
Sporting n x sombong langsung, Best kawan ngan dorang...

Ni kumpulan USH DanceCrewOfficial
Kalau korang nak tgk video dorang dance,
klik kat >>> sini
And jgn lpe LIKE page dorang skali kay :D

Ni kumpulan S.F.R (Soulfullrockz)

same here, kalau korang nak tgk video dorang dance,
klik >>> sini
And jgn lpe LIKE page dorang :D

bgambar ngan juara dance, even muke daa penat daa. haha
Last word ,,,
NAK JUGAKKK terer dance !!! Ajar laaa XD




Adios~

12 comments:

fUzAhEeChUl~ said...

huhuhu BELAJAR LA MENARI HAFIZ!!!!!!!!
LEH JADI ARTIS KOREA NNTI!!!!!!!
SOKONG 100%!!!!!!!

[ h a f i z ] said...

fuzah : nak blaja kat mane ?
sape laa yg sudi nak ajar hfz ni..
huhu ..

zaharina said...

nak menari ke hafiz? sweetnya lahh HAHA ;pp

fUzAhEeChUl~ said...

hahaha boleh la~~~
tapi x tau kt ne...kene kat studio la kot...
kalau tgk showdown, HMC PHLOW x de la breakdance sgt tpi more to DANCE~~ so mesti boleh punye~~~
HWAITING!!!

[ h a f i z ] said...

zhzarina : saje je nak isi mase2 lapang.. haha..
tu pon kalau boleh.. kui3

[ h a f i z ] said...

fuzah : haha, xde laa smpai ke showdown..
hfz mmg xde bakat menari smula jadi laa.
kalau nak pun, kene masuk kelass...
xde mase lorh.. huhu..
just nak tambah hobi je :DDD

bunbun said...

fuza gila korea gila2 da ni smpainak pengaruh ko jadi korea sekali. vavavavahh










haha

[ h a f i z ] said...

bunbun : mane ade pengaruh.. dye just bgy mcm cadangan je..
hehe

syafira LA said...

blajar menari plak..huhu..sekrg2 nyer leh tmbh ilmu dlm nari plak..:-))))

Erin Lutfi said...

HAFIZ ZAINAL : huhuhu~ baru terjumpa belog kau.. ingt aku lg?? mmbe smktu.. heyy, anyway congratss~ done follow u.. :)

[ h a f i z ] said...

syafira : huhu, kalau boleh laa. ngee~

[ h a f i z ] said...

huhu,,, igt laa. azrinaa..
thanks weh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...