Followers

Tuesday, October 18, 2011

Where is the humanity ? - Video of A girl in Guangdong being run over by a van


Astaghfirullahala'ziim
Mane hilangnya kasih sayang,
kemanusiaan dan belas kasihan ???

Sayu melihat budak 2 tahun kene lenyek dengan van
di Guandong, China !!!

Dah kene lenyek, org sekeliling boleh
pulak buat tak tahu...
Ingat budak tu anjing ke ape ???

Lagi menyedihkan,
budak 2 tahun tu kene lenyek pulak
dengan lori...


Ya Allah ~ semoga engkau memberikan balasan
setimpal dengan apa yg mereka telah lakukan. Amiin ~


8 comments:

miss kinah said...

tgk gak vdeo ni...trasa bgai bdn nih kne gilis jugak..erghh.. Allah dan budak tu je thu ap cmne saketnye...saket lg hati kite tgk org yg buat derkk tuh..heh

[ h a f i z ] said...

Ish3,, harap2, xde lagy laa kejadian mcm nie..
ksiannnn gila kat budak tuuu

Wafiya MUnirah said...

tau xpee....smlam da kuar berita..orang lalu lalang pon wat xtau jee...memng betui la cina xamex berat pasal hal sekeliling~~

Nur Afifah said...

bila dunia ni kembali ke zaman jahiliah.mcm ni la gamaknya.this is worse>> http://www.facebook.com/photo.php?fbid=164864980272014&set=a.157049551053557.36880.157047017720477&type=3

[ h a f i z ] said...

afifah : gamba ape tu ? x bleh bukak laaa

Nur Afifah said...

yg budak umur 16 thn kelar and kluarkan isi perut baby die sbb BF die tak mo baby tu.ni gmbr baby yg dah terkeluar isi perut tu.kat banting :'(

[ h a f i z ] said...

afifah : ape dah jadi ngan manusia zaman skang niee ????

Nyssa :) said...

teruk sangat kes ni tau~ obviously, kite bleh nampak org2 yg lalu tu nampak budak tu kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...