Followers

Wednesday, January 11, 2012

Perkara biasa as a student !



Assalamualaikum readers.
Haaa, tgk tajuk kat atas ni mesti ada diantara korang 
yang dah boleh agak apa motif aku post mcm tu kan.
Aku tahu ramai yang senasib a.k.a. dpt feel apa
yang aku tgh rasa sekarang ni.

Hmmm, dalam waktu-waktu macam ni la
mula nak gelabah, tension, nervous.
HAHA, tapi kalau mintak nasihat org yg dah 
lepas, mesti dorang kata
"alaaa, senang je"

Dah lepas bolehlaa cakap mcm tu kan.
Tapi harap betul lah apa yang dia cakap tu.
Hopefully senang ja and x complicated sangat.


EXAM OH EXAM !


Hmmm, korang ada pernah dengar orang kata mcm ni x ?


"aku suka gila study kat dalam kelas. Memang syok la
dapat belajar benda baru, but aku x suka kalau
aku kena study untuk exam"


Aku sangat setuju wei dengan statement kat
atas ni. HAHA. korang macam mana ?


But being a student, exam ni perkara biasa la
kan, but the feeling setiap kali nak exam rasa
mcm amateur je, mcm x pernah jawab exam je. HAHA



This is my final exam schedule for this 1st sem.
(mine, yang group 3 tu)

Pray for me kay friends in hope that
I can do beyond my normal limit for this exam.
InsyaAllah, Ameen. 

And, nak amik this opportunity nak
minta maaf kepada sesiapa sahaja 
kalau aku ade buat salah n silap.
Almaklumlah, I'm just an ordinary person.

Till then, adios ~


16 comments:

Blogger bernama Zam ! said...

setuju sgt . tak boleh ke EXAM tak wujud ? haha adoi , apa2 pun best of luck bro hafiz .

#SPM tahun ni grrrr .!

ADEEYA said...

Goodluck! :)

[ h a f i z ] said...

zam : laaa yeke.. sama mcm adik ak laaaa.
gud luck yo

[ h a f i z ] said...

adeeya : thank you so much =)

capt. keon alhan said...

nak tanya,,,dentistry dkt alex bkn ke dlm arabic?yg gne english medic je kan?

cik jiehah シ said...

good luck yerr! :D

[ h a f i z ] said...

keon : no laaa. in english. dentistry mansoura yg in arabic

[ h a f i z ] said...

jiehah : thank you so much =)

NURFATIN ATIKAH said...

good luck! :D fatin dah habis dah.. tgh cuti sem.. :)

[ h a f i z ] said...

waaa, bestnye, kat sini baru nak exam =)

seorang insan :: AMB said...

gud luck bro

Shafiqa Mohd said...

First time visiting your blog. One of my friend posted your video singing Flying Without Wings eh? Nice one. :D Great voice btw. Study Alex ke? Tak jauh ar kita. Haha.

Ada rezeki jom lah buat cover together. LOL.

All the best. :)

[ h a f i z ] said...

seoranginsan : thanks der =)

[ h a f i z ] said...

shafiqa : thanks for passing by ...
ouh, yes I am. ade sang lagu tu kat fakulti.
ouh, study mana ?
Thanks =) u too

synadee said...

exam2 sempat lg post vid br. i like your cover love you like love song (ntah brp kali dh ulang ayat ni). all the best. sy pon exam jgk tp sempat lg menjeguk blog2. xsedar dri ni..huhuhu

[ h a f i z ] said...

hehe,, still kene ade mase utk hobi jgak =)
hehee... kene laa release tension jugak kan..
thanks.. really glad u like my cover =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...