Followers

Sunday, February 27, 2011

sape nak jadi artis ???

salam~



hey3 ,,, ade sape2 nak jadi artis A.K.A celebrity tak ???
haaaa, dah bnyk daa aku buat experiment a.k.a kajian sdn bhd ni,,
tpy ni kajian ni x diapprovekan oleh sesape kay, mksudnye x taw la btul ke x. huhu
based on my research laa kan,,


kalau nak jadi artis, the most important thing kan msty ade >>>

~ GIGI yg CANTIK 
~ SENYUMAN yg MENAWAN


dan sewaktu dgnnye laa...betul x korang ???
so, sila pastikan korang dilahirkan dgn gigi yg perfect,
bak kate org tu, kalau senyum je, bapak rrr, silau mate. heheee.
actually aku pasan bnde ni bile aku tgk plakon2 or penyanyi2 kat magazine ,,,
" waaaaaa, cantik2 la gigi dorang ni :D "
ooo, patutla dorang ni lulus jadi artis...

ni haaaa, tgk gamba2 di bwh ni kalau korang x pecaya ngan kajian sdn bhd aku ni, hehee..















tpy x kan laaa kte nak tgk gigi semata-mata kan. 
bakat lagi penting maaa..
but pnampilan is second most important thing utk seseorang celebrity tu,
so, agak2 kalau gigi tu agak kurengggg sket tu,
pgyla jmpe dentist. mintak pandangan dorang..
even skang ni daa ramai yg pakai braces.. good job..
(heeee~ aku pun nak pgy jmpe dentist gak laaa, nak bagi lawa lagy gigi ni, heheheee)

tgk ni contoh2 celebrities yg dah tacap gigi dorang :







so, ak rse gigi ni aset paling penting la utk jadi artis,,,
dri situ laa dtg senyuman manis, pahit, tawar n segalanya laa, ha3
body ? ade je artis yg comel2 kan.
wajah cantik ? ade je artis yg muke x berapa laa, tpy gigi cntik, still org bleh accept.
kankankannn...
tpy kan nak tnye, kalau mcm aku ni, bleh ke jadi artis ??
hmmm, gigi x lawa pun. biase2 je. haaaa, tpy aku ade
lesung pipit (x caye tgk kat pic header blog nih, hehee) 
so ok kot. ha3.. (perasan je lebih)
dah3, cukuppppp la berangan ye Encik Hafiz.. huhu

so, stakat ni jelaa aku nak share ttg kajian aku ni.. heheee...


Adios~



18 comments:

zidEL zhafiz said...

suke3..ade misha omar dlm ini entry..hehehe~~~~

Anonymous said...

eeee.....gedik rr kau nih...?

Khairunnisa Farhanah said...

Semoga cita-cita anda tercapai.Amin..:)

black said...

aq kompem xlpas sbb gigi hancusss~~~
sdihnye,huaaaa~~~~

[apit] said...

huhu..agak2 braces plg murah brape ye dr gg-to be?

[ h a f i z ] said...

zidel,
hehe, minat dye ke ?

[ h a f i z ] said...

khairunnisa,
tu bkan cita2 sy kot..
singing is my hobby k. hehe.
tpy kte x taw future kan, soo, tgk jelaa.

[ h a f i z ] said...

black :
dont worry laa,
bleh baiki ape..
tgk la mcm miley ngan zac efron tu,,
so, bleh je. hehee

[ h a f i z ] said...

apit : rsenye kalau nak pakai braces, kene ade RM5000 dalam tgn.

Khairunnisa Farhanah said...

bkn cita2 awk eh?hehe..apa2 pun awk nk jd semoga tercapai.klu sy nk jd artis,x pas kot sbb gigi x lawa..haha..sy pun ada lesung pipit..

[ h a f i z ] said...

khairunnisa : emm, x taw la nak kate as ambition or not. hahaa, no comment..
laaa, ape susah, pgy la jmpe dentist...
tpy jgn suruh dentist tu buang dimple tu plak. ha3

Khairunnisa Farhanah said...

haha..insyallah lps spm nk buat gigi jd lawa..x kan lah nk suruh buang lesung pipit pulak nnt x comel..haha..

zidEL zhafiz said...

haha..sgt minat..sebelum tdo bunga2 cinta..keh3..~~~

MUNIRAHdwB2ST said...

hehehehe...sy study in dntal tChnology ni..a.k.a bkal tukang gg aaaa...nk gg cntik??dtg cri sy lpas sy abiS study nnti aaaa~kekekekeke

chapaticokelat^^ said...

lesung pipit tu umpama bonus kalau gigi tu dah sedia cantik C:

zaharina said...

eh, mana gambar haffiz ? HAHA, ;pp

[ h a f i z ] said...

haha, ape laaaa. sy bukan artiss :P

Fafa Rara said...

hafiz kalau awk nanyi, saya fokus kat gg awk dulu. hehehe. gg awk cantik kot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...