Followers

Friday, March 25, 2011

Aja Aja Fighting !!!


i need to explore more towards 4 flattt !!!
 Assalammualaikumwarahmatullahiwabarakatuh ,,,,
makin lame makin nervous.
waaaaarrrgghhhhhhhh !!!

FINAL EXAM 
is chasing me,,,

what to do ??? what to do meyhh ????
hahaha, over plak an aku ni.
ape lagi, aku sndiri dah ckp in previous entry ,,
keys to 4.00 adelah

usaha.doa.tawakkal.

masalahnye, nak usaha tu yg parah , 
dah x larat daa ni nak study ni oiiiii..
ish3, x bleh x bleh mcm tu,,, kene gakk study...
kankankann ?


Nak tiruuu ??? hmmm x boleh pnye..
lecturers n pengawas ppriksaan asik lalu je. kui3,
(ehh, jgn salah paham k, xde psg niat pun nak tiru)

to be studied :)
my desk yg berselerakk
  •                             5 April     ~    [FQAH0113]    Organism Physiology
  •                             6 April     ~    [FKAX0113]    Basic Chemistry 3
  •                             7 April     ~    [FMAX0113]    Basic Physics 3
  •                             8 April     ~    [FQAH0114]    Genetics & DNA Technology
  •                             11April    ~    [FJAX0114]      Statistics & Probability
  •                             12 April   ~    [FJAX0113]      Algebra & Calculus
  •                             13 April   ~    [FKAX0114]     Basic Chemistry 4
  •                             14 April   ~    [FMAX0114]    Basic Physics 4
  •                             15 April   ~    [FB0112]           English 2

bangunan peperiksaan UM


Otak ak bakal menjadi bahan ujikaji dri 5 April 2011 - 15 April 2011 ni. Sume bdak PASUM akan menduduki peperiksaan didalam dewan yang sama! UM punya Bangunan Peperiksaan yang khas. Tak taw la IPT lain. So,ak rase bangunan ni layak di panggil Makmal Otak. (@_@)

Harap2, ilmu yg adedlm dada ni bukan hanya tumpah dikertas semaat-mata. Wa all know, kehidupan seterusnya bukan bergantung 100% sehelai kertas slip keputusan exam je. Cuma, reslut yg baik itu adalah di antara hadiah terbaik buat mak dan ayah.


 Wahai Rakan2 sprjuangan ku,,,masih x terlambat agy kalau nak berubah.
Jom laa kite bergerak sederap meluru memburu 4.00 flattttt !
chewaaahh, huhu.

Sama2 la kte doakan kejayaan bersame,,,
InsyaAllah, Amiin.


lastyly, almaklumlah kte (PASUMIANS) dah nak final exam n mgkin lpas ni ssh nak jmpe dah, so ak nak mntak maaf dari hjng rmbut smpai hjung kaki andai ade buat salah kat korang and sewaktu dgnnye laaaa... kalau ade terminum, termakan, terambil, or ade ilmu yg korang smpaikan kat aku tu, mintak halal ye ( tpy kalau ade hutang yg aku x igt, bgtaw aku taw, huhu) .. sekian ~ GOOD LUCK SUME.. aja2 fighting ! :)
 JOM STUDY.
(doakan saye k rakan2)



Adios~












17 comments:

[ apit ] said...

wahhh..semangat exam dak asasi!!!yoyo..aja2 fighting!!apit doakan yer..huhu

naem said...

good luck dude :D

[ h a f i z ] said...

jommm studyyy !!!

[ h a f i z ] said...

tq naem,,, doakan skali ye, huhu

Anonymous said...

gud luck hafiz zainal

[ h a f i z ] said...

thanks :)

khai said...

good luck for your examination!;)

Azimas Abdullah said...

Gudluck!Do your best k! =)

Abg NaZ said...

SMOGA BERJAYA...BUAT YG TERBAIK!! =)

[ h a f i z ] said...

khai ,,, i'll try my best,,, tq

[ h a f i z ] said...

azimas,, insyaAllah,,, kalau ade rezeki.
tq

[ h a f i z ] said...

naz : tq, harap2 x bnyk wat careless mistakes.
Amiin..

Anonymous said...

gudluck dude..
gudluck 4 me too..
sorry if i ever had grudge or hatred on you..
daaa~

ex-girl school

zack zaul said...

Hafiz..lps pasum nk further study kt ne lak?..kat um gak ker..nk ambik course pe?...saje tanyer..hoho

[ h a f i z ] said...

zack : x taw agy kat mne.. tpy memang nak amik dentistry laa
insyaAllah..

zack zaul said...

wah!..cayalah!!..kat um pown ok gak..tp nti kne dok 1st clge la..1st clge x mcm 12 la..haha..tp senior dental rmi kat cnie..tp kn..alang2x 2 amik la medik..yo!!..hehe..

QueLyed_Pjm said...

Good luck....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...