Followers

Thursday, April 21, 2011

I need korang sume !!!





Assalamualaikum korang,,,
pekabo ? harap ok2 jela sume kay...
Almaklum la skang ni cuaca x tentu.. kalau panas, panas sgt... 
kalau sejuk, sejuk sgt la plak...
tpy ape2 pun kte ttp kene bersyukur ye...
:DDDDDDDDDD

Haaaaaa, skang ni kan aku tgh berehat n jauh dari "waktu zon study" kannnn.
so time cuti2 ni la bru ada banyak mase utk expressss hobi aku ni.
Ahhhaaaaaa, cbe teka ape hobi utame aku ??? 
(tips : ak mlakukan hobi ni hmpir stiap mse tidak mengira tempat, huhu)
sape dpt jawab,,,,, i love you laaa ~~~
but, as friend je kay.. hehe.

ishh3, merapu je ak niii...
Actually tujuan yg sbeno-beno nye aku post entry ni nak mintak tolong korang suggestkan lagu2 baru yg best kat aku !!!
x kire la, melayu ke, english ke, korea ke indonesia ke arab ke, france ke ,,, lagu pompuan ke laki ke,, aku ok je...
Korang suggest je kat aku...

tpy kalau boleh, korang bgy la link youtube lagu tu skali, sbb aku ni kalau nak dgr lagu baru, suka tgk video klip dye skali... bru feel. kankankannn ?
tpy kalau xde official clip video pun xpela,, bgy je k.. 
appreciate it okay,

Then, boleh laaa aku express lebih2 sket hobi aku ni daripada biasa. hak3...

Allrite laaa, aku pun dah bnyk merepek.. 
Rsenye tu je kot nak ckp... x mo membebel pnjang2...
hope that korang bleh bgy suggestions k. bnyk2 pun xpe..

o k k k k k , thanks sume :) 






adios~



25 comments:

yayanieqa said...

perpisahan ini.!
http://www.youtube.com/watch?v=a_S0wZoypE0

[ h a f i z ] said...

thanks ,, :) x penah dgr lagy lagu ni..
sdap gak lagu ni..

thanks a lot k :))

Anonymous said...

lagu taylor swift-speak now...hehe..xtau la ska ker x...

Anonymous said...

i do by colbie calliat.. tp dgn syarat kena duet dgn aq.. haaa.. terbaik! xpun ko wt lah medley lagu JB ke MJ ke.. seronok gak..
by -lovely best pal: yasmin yusoff :D

Izyana Jasmay said...

setujuuu! perpisahan ini-aizat amdan :)))) pleaseeee

HARYANI said...

bunkface - dunia (:

Dian myuuki said...

Zivilia Band - Aishiteru

http://www.youtube.com/watch?v=gJNRyB_rkt8&feature=related

Muhammad Rashdan bin Roslan said...

lagu shahir mesti kau susah sket.. sbb suara dia besarrr... huhu.. tapi aku skua lagu shahir yg latest nih... 'Luar Biasa'..

[ h a f i z ] said...

izyana : alrite2... dah download daa lagu ni.. best3!

[ h a f i z ] said...

haryani,, thanks , lagu tu ade dlm mp3 membe tpy bru dgr bbrape kali je,.. nnty nak download :)

[ h a f i z ] said...

dian : waaa, lagu jepun yek. menarikk uuuuuee ..
msty minat jepun ni.ehhehhh

[ h a f i z ] said...

rashdan : laaa, aku x taw lak shahir ade lagu baru..
(hahaa, nmpak sgt dah lme x dgr radio) okok, thank u rashdan..

[ h a f i z ] said...

yasmin : haaa, lagu i do tu ak dgr kat iklan tv je..x smpat dgr full.. tpy 1st time dgr, happy gak lagu tu ..
:D

[ h a f i z ] said...

Anonymous : owh lagu tu,,, dah slalu dgr adik main guitar lagu tu..
actually my younger sister tu dah dapat birthday present album taylor swift.. bnyk lagu best dlm tu mcm back to december ngan enchanted .. :)

cikshahida said...

waaaaa, bahagia sgt dpt rehat2 kn~
yess, lgu taylor swift trbaik xoxo

munirah said...

price tag.

yayanieqa said...

aishiteru bkn lgu jepon la..hah..lgu tu pon ok gak, relax and sempoi je...

[ h a f i z ] said...
This comment has been removed by the author.
[ h a f i z ] said...

bukan lagu jpun ?? abestu ??
x smpat ushaa lagy lgu tuu

yayanieqa said...
This comment has been removed by the author.
cdiq said...

cuba try friday-rebecca black,..lagu t femes lately,..

mädchen said...

pss, klau rajin, try tgk n dgr nih
Plain White T's - boomerang
http://www.youtube.com/watch?v=MYg3g6LX0DE

klau mls plak ..
http://www.youtube.com/watch?v=fLexgOxsZu0
lazy song - bruno ..haha

=D

dah0uri said...

try dis...
http://www.youtube.com/watch?v=ohlITGWoDnQ
hope suke..
tee hee!

Anonymous said...

That Man-Hyun Bin
The Story Only I Didn't Know-IU
My Heart Beating-K.Will
Love Song-Big Bang
Lonely-2NE1
Starlight Moonlight-Secret
tada kimo wo aishiteru-
try this..

Syera Shafirah said...

Kangen Band-Cinta Terlarang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...