Followers

Saturday, May 21, 2011

update for hafizzainal's contest ~ "senyuman mahal"

                      Assalamualaikum,,,
1st of all, thanks bangat ya kerna menyokong contest saya ini.
iya laa, gue amat berbangga sih kerna lo semua sudi join contest gue
n now suda hampir 420 penyertaan :DDD
what a number !!! hehe

jeng jeng jenggg !!!
just nak bgtaw kpade mereka2 yg belum join 
cpt2 la join sbb tarikh tutup dye x lebih dari 10 hari je lagy..
kene submit ur links before 30 Mei 2011 ni k :DDD

kepada yg sudaa join, i appreciate sgt2 sbb korang sudi share senyuman2 mahal korang tu :D
sweet lorhh sume pics tue :D 
tiap kali tgk pics korang senyum tu, sy pun turut tersenyum taw :DDD
thanks 4 the smile.. happy lorh tgk org senyum :D

Lastly, sy nak mintak tolong sikit nie...
kalau korang bermurah hati, korang boleh sokong contest yg saye join beberape hari yg lpas ni.
x susa, just click "like" je... :D
tekan >>> sini utk menyokong sy ya :D

okay2, ni sy nak share my pics pulak laa.
asik korang je kan, hehe :DDD













Adios ~

26 comments:

yayanieqa said...

buukan main lagi tuan punye contest nih...senyum kambing un ade sekali! terbaik..

(: ǝǝbǝןbɯub said...

aduhhh , hensemm.. hahaha XD

cHEntA giLa said...

cute. huhu.

nasuha said...

COMEL!!!!!!! hihihihi.....
like the smile!!!
:D
:D
:)
:)

yaya said...

you look like korean lah ! ngee ~~

☺MissNJZ☺ said...

nyiahahaha.
mahal tu :D

[ h a f i z ] said...

yayanieqa : haha, senyum kambing.. ??
gambar yg mne satu ? kahkahkahhh

[ h a f i z ] said...

eeba : thanks :DDD

[ h a f i z ] said...

chenta : hhaha,,,x kan kot.. ish3. haha

[ h a f i z ] said...

nasuha : sume org suke senyuman org kan :DDD

[ h a f i z ] said...

yaya : eh.. ade ke ? mne ade.. muke melayu ade laa :PPP

[ h a f i z ] said...

miss : mahalllllllll !!!
hehe, kwn2 sy yg join contest ni lagi mahal senyuman dye :D

niena :] said...

aw aw , muka ala-ala korea lha :)

Gadish Lollipop said...

OMG : senyuman kamu buat saya jatuh hati :D

Anonymous said...

gayanya mcm empunye blog dh turun gelanggang

si macho said...

boleh tak nak penampaq muka tuan punya kontest nie ==" hensem bebenor .

tp wa tetap yg termacho :P

fathin nur najati said...

:)snyum la sllu..

Lel@k! M!$tEr! said...

emmmm ramainya yg masuk contest nie.... senyum x perlu kata apa2...

~tRah~ said...

wow!!so sweet...I agree that u look like korean...^^

Nurul Nafisah said...

ur face like korean . . ^^

yayanieqa said...

yg mirip2, haha

[ h a f i z ] said...

thanks (hehe, x taw nak kate ape dah)
x mcm korean laa. malay 100% tuu :DDD

chapaticokelat^^ said...

u dah join ke?

http://www.facebook.com/DentyneMalaysia

tak sabar nak tengok u menang C:

nasuha said...

abg hafiz : hehehe....btol3!!!! senyum,,x perlu kata apa2.....

:D
:D
:)
:)
;)
;)

dah0uri said...

syumil... wee~~

atiranur79 said...

macam KOREAN ouh . hahahah (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...