Followers

Sunday, February 6, 2011

E-day,,, a day with promise (^<,)

selamat bertunang ~ siti sofia dan zairul izzain

ALHAMDULILLAH ~  (tu la kalimah yg mule2 skali terlintas n terucap kat bibir ak ni),,
mne x nye, finally kakak sulung aku (ak pggil dye kak yong) bertunang gak pada
tangal 4 Feb 2011... 
InsyaAllah, semoga 17 disember 2011 ni  
Siti Sofia n Zairul Izzain  
akan slamat disatukan sbagai pasangan pengantin baru,,,
Amiin~ 

Sbb,,, itu lah harapan arwah ayah aku dari dulu, nak tgk anak2 dye selamat dinikahkan n hidup bahagia..
(Al-Fatihah ~ utk ayah kesayangan ku, Allahyarham Zainal bin Mas'od) ... 
semoga roh arwah ditempatkan dalam kalangan org yg beriman. Amiin.


hafiz, siti natasya, rahmah, siti sofia, siti nadia

sweet memories~

from left, me, mom, kak yong, kak nadia, caca

Ni la keluarga kesayangan aku ,, hik3 . Tinggal aku sorang je hero kat ctu... 
Amacam, ok x ? hahaaa... 
Haaaaaaaa, ni yg nak story ni, ramai membe2 yg baru kenal tnye ,,, bunyi dye mcm ni :

"weh apiz, kau ni mix ea ? sbb mula2 ak igtkan kau chinese tpy ak plik la plak bdak cina ni masuk suraw. haha. Pastu dgr ckp mlayu fluent je xde bunyi mcm apek pon"

Trime kasih bebanyak k kpade yg tanye tu, hahaa.. Dgn ini secara rasminye ak nak mengisytiharkan yg ak ni 
lelaki Melayu tulen k, no mix2 or blended ni.  

Then, kalau korang pasan,,,
 ak ngan akak kedua ak (kak nadia) ikut belah mak, tpy kakak first (kak yong) ngan adik pompuan (caca) lak bnyk ikut belah bapak la... tpy x kire la tu sume sbb kami sume anak mak dan ayah,, 
(love u alwaays~)



me, ungku intan, syakira, meera
ish3, gediks, haha
jeng3 !!!, sape plak dorang ni ???
cousin kah ? awek kah ? scandal kah ? kawan kah ?

sume jwpn di atas x tepat sama skali k, huhu.
dorang ni la neighbour yg paling best skali..
ktorang rapat dari umur 4 tahun lagy kot... dah mcm adik bradik daa,,,
sbenanye ade lagi ~ ina ngan syakir,, tpy dorang x dapat dtg. biase la da besar bz ngan hal masing2, huhu.

So, ak nak ucpkan thank u la bebanyak sbb sudi dtg majlis pertunangan kakak ak yg simple ni. 
(majlis tunang simple laaa, tpy nantykan mjlis kawin nnty ~ lagy grand h0hoho)



Haaaa, ni dye ak nak share sedikit-sebanyak moments mse majlis ~

depa dah maii daaa~


<3

Amiin ~


lawanye cincin, hehe


bkan ak k yg bertunang, ha3


cincin tunang :)


hantaran~


pose pose pose !!!


haaa, tgk ape tu, kih3


greenery


:)


4.2.11


adios~

10 comments:

mHairiemiey said...

same story with me,,my sister also bertunang,,hik8,,,walaupun,,aq x ley blik malaysia,,but at least bersyukur coz still dpat tgk nice picture pertunangan dye,,huhuhuuh,,,,,however,say congratz to ur sister(kak yong),,hik8

layyinul harir said...

wahh...entry bru.....bgus2.....tahniah utk your sister....mcm meriah jer ea majlis tue..smoga smpai ke jinjang pelamin..insyaallah...its awesome!!!...(:

[ h a f i z ] said...

hairie,, congrats to ur sister gak... haha.
cuti ni ramai la yg tunang la kawin la. standard la tu..

[ h a f i z ] said...

aima,, thanks. mcm meriah ?? haha, biase je sbb ni kan tunang je..
insyaAllah.. amiin.

[apit] said...

ohh..congratz wat ur sis..cantik majlis=)
ti kahwin kakak jempot la kitorg yer..hehe

[ h a f i z ] said...

thankjs,, insyaAllah kalau dewan still muat. aku nak ajak korang sume dtg mjlis kawin kakak ak nnty

CONNIE said...

ha'a, your have that chinese look :)
congrats kat your sis!

[ h a f i z ] said...

yaaa, it comes from my mother laa. hehe
oww, thanks connie

ansh said...

uitttt...cute lorr pic2 lam entry ni
i loike!!!
huk8...

[ h a f i z ] said...

ha3, tq..
sbb camera kot..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...