Followers

Saturday, April 23, 2011

my contest ~ SeNyuMan mAhaL :D



Assalamualaikum bloggers ,,
Lastly, smpai gak hajat nak wat contest ni...
actually senyuman mahal tu merujuk kepada 
senyuman yang ikhlas,,

sy ni suke sgt tgk org senyum - x kire laa senyum lebar2 smpai nak terkeluar gigi ke, senyum control ayu ke, senyum sinis ke, senyum buat2 or ape2 jenis senyuman laaa... Almaklum laa, cita2 pun nak jadi dentist :D


 syarat2 nye simple je : ~

> buat satu entry yang bertajuk ~ 
"hafizzainal's contest - senyuman mahal "

> Letak banner contest ni dalam entry anda dan link kan terus ke entry contest ini.
kalau nak letak kat side bar korang pun, sangat di alu2 kan..

> plg penting, letakkan la pic anda senyum. x kesah laa pic sorang2 ke pic ngan membe ke. cuma, kalau pic ngan membe tu, bgtaw laa yang mne satu anda ..  kriteria yang di cari bukan lah rupa yang cantik or yg hensem semata.. tpy dinilai dari sume sudut ...
tips : just bgy gambar yang mempunyai senyuman yang x ternilai, cheewaahh. haha..

> pastu cite sket ttg pic tu. simple2 je. contohnye nape senyum mse tu, or bgtaw knape senyuman anda unik dan mahal or ape2 laa ye.
bebas je :) 
or, korang just tulis caption je kat bwh pic tu pun boleh. x payah panjang2 sangat pun xpe ...

> then, kene la follow my blog sbagai yuran contest. haha.. xde laaa, follow untuk sentiasa update dengan perkembangan contest ini laa.

> Jangan lupa letakkan link entry anda di ruangan comment :) so, senang la sy nak menilai blogger2 yang join ..

> Akhir sekali, tag 3 orang rakan blogger anda and make sure mereka tahu yer. bru la meriah ... :)

Expired date : 31 / 5 / 2011  sbelom pkol 12 malam

Haaaaaa,, simple je...
jom laa join ramai2 ...
hadiah lumayan n misteri bakal menanti termasuk 1 entry mengenai blog pemenang kat blog saye .... :D

p/s : kalau ade sebarang pertanyaan, boleh comment kat entry ni or pgy kat sini

452 comments:

«Oldest   ‹Older   401 – 452 of 452
[ h a f i z ] said...

cepat2. tggal bape hari lagy je ni...
join laa k:D
yg dah join tu. gudluck :D

nasuha said...
This comment has been removed by the author.
nasuha said...

join again!!!ny blog yg fatin slalu bukak!
:)

http://nasuha-islamituindah.blogspot.com/2011/05/hafizzainals-contest-senyuman-mahal.html

FarHANa aZwA said...

JOIN CONTEST

http://farhanaisazwa.blogspot.com/2011/05/hafizzainals-contest-senyuman-mahal.html

:)

nadiah yaya said...

http://yayalemang.blogspot.com/2011/05/hafizzainals-contest-senyuman-mahal.html

nak tengok senyuman nenek?? mcm ni lah

Atifah said...

join this contest ♥
http://nurulatifah94.blogspot.com

asmira ramlan said...

alolololo~~

walaupon senyuman tak berapa nak mahal, nak join juga~

http://charkueytiau.blogspot.com/2011/05/hafizzainals-contest-senyuman-mahal.html

umiliza989 said...

assalam...
saya join

id follower:umiliza989
link:
http://norliza989.blogspot.com/2011/05/hafizzainals-contest-senyum-mahal.html

Dianaa said...

dah join ;)

http://ftndiana.blogspot.com/2011/05/haffizzainals-contest-senyuman-mahal.html

aida4eva said...

aida datang join ni :)


maceyyyy! :)

http://aida4eva.blogspot.com/2011/05/hafizzainals-contest-senyuman-mahal.html

Nadzirah said...

joined! SMILE

http://dreamlandnadzirah.blogspot.com/2011/05/hafizzainals-contest-senyuman-mahal.html

yaya yayot said...

Ececeh. Saya sudah join ye Owner ;)

http://besidesyayot.blogspot.com/2011/05/haffizzainals-contest-senyuman-mahal.html

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

http://pinkydorky.blogspot.com/2011/05/contest-senyuman-mahal-by-hafizzainals.html

was join this awesome cont :)

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

mine :)

http://pinkydorky.blogspot.com/2011/05/contest-senyuman-mahal-by-hafizzainals.html

nor amira mohd rozuki said...

assalammualaikum hafizzainal.. mira pn nk try gak contest nie..

~~~> http://sukasukiamira.blogspot.com/2011/05/hafizzainals-contest-senyuman-mahal.html

nor amira mohd rozuki said...

done! mira join contest nie ye en.hafiz zainal.

*wink*

http://sukasukiamira.blogspot.com/2011/05/hafizzainals-contest-senyuman-mahal.html

ct nuur' ain said...

salam join.. ^_^selalu

http://ctnuurain.blogspot.com/2011/05/hafizzainals-contest-senyuman-mahal.html

scha said...

saya join ..
http://storyofschasya.blogspot.com/2011/05/hafizainals-contest-senyuman-mahal.html

Faz said...

join... :)

http://norfazilahyaakub.blogspot.com/2011/05/hafizzainals-contest-senyuman-mahal.html

Faz said...

Bakal dentist ye?

[ h a f i z ] said...

harap2 laaa. doakan saye ye :D

CIK ATIEN said...

fatin pun nk join jgk...hrp2 xpela wlau dh last minute..kn kn kn???

http://bluishstitchgurl2510.blogspot.com/2011/05/hafizzainals-contest-senyuman-mahal.html

Faz said...

InsyaAllah..moga cita2 saudara tercapai...Amin...

CIK ATIEN said...

hope x trlmbt lg utk fatin join contest ni...


http://bluishstitchgurl2510.blogspot.com/2011/05/hafizzainals-contest-senyuman-mahal.html

FarHANa aZwA said...

http://farhanaisazwa.blogspot.com/2011/05/hafizzainals-contest-senyuman-mahal.html

[ h a f i z ] said...

x terlambat agy.. JOIN CEPAT :D
dah nak tarikh tutup daaa...

FarHANa aZwA said...

assalamualikum fiz.. sy dh letak link hari tu...tp ble cek balek xder pulak...huhu...xpe la sy ltk balek ...

http://farhanaisazwa.blogspot.com/2011/05/hafizzainals-contest-senyuman-mahal.html

Aen Syeera said...

join it !

http://syahiraclerky.blogspot.com/2011/05/hafizzainals-contest-senyuman-mahal.html

sky of hopes said...

http://yasirzakaria.blogspot.com/2011/05/hafizzainals-blog-contest-senyuman.html

sky of hopes said...

da join..

http://yasirzakaria.blogspot.com/2011/05/hafizzainals-blog-contest-senyuman.html

lynieizzaty :) said...

lynie join contest hafiz :)

http://lynieizzaty.blogspot.com/2011/05/hafizzainals-contest-senyuman-mahal.html

twinkleshine said...

http://flywith0utwing.blogspot.com/p/hafizzainal-contest-senyum-mahal.html

penyertaan last maybe ! :))

twinkleshine said...
This comment has been removed by the author.
HumairaHalil said...

okay , dah join contest ni . btw , siap buat info tambahan lagi . kenal Wu Chun tak ? muka dia macam saudara (ahahahaha !) :P

http://myra-thekoreanmaniac.blogspot.com/2011/05/hafizzainals-contest-senyuman-mahal.html

anne fatyn said...

http://missannenerdy.blogspot.com/2011/05/hafizzainals-contest-senyuman-mahal_30.html

Izzati Alina said...

http://izzatialina.blogspot.com/2011/05/hafizzainals-blog-contest-senyuman.html

akinamar said...

Join!!! http://akinamar.tumblr.com/post/6001083794/hafizzainals-contest-senyuman-mahal-tarikh

Nida said...

As-salam..

Kak Nida memeriahkan pertandingan..moga-moga ada rezeki..ameeeeeennnnn

http://along-nidar.blogspot.com/2011/05/hafizzainals-contest-senyuman-mahal.html

id follower: Nida

tq:)

Nida said...
This comment has been removed by the author.
mira nasiruddin said...

join n follow...

http://miranasiruddin.blogspot.com/2011/05/hafizzainals-contest-senyuman-mahal.html

☺MissNJZ☺ said...

join dah.
weeeeee.......

http://njz-taraa.blogspot.com/2011/05/hafizzainals-contest-senyuman-mahal.html

MyzaLuna said...

Join suda, hehe~ :)

http://kawaiipolkadots.blogspot.com/2011/05/hafizzainals-contest-senyuman-mahal.html

hanani said...

done.. :)

Hidayah Shukor said...

Alamak! sy dah terlambat la...
[sedeyy] :(

Hidayah Shukor said...

tak sempat nk join..

[ h a f i z ] said...

xpe,, nnty kalau saye ade buat contest agy..
join taw :D

Siti NurAdilah said...

uppss saya terlupa masukkan link blog saya lahhh

http://ungunyaterung.blogspot.com/

Dian Martha said...

I guess I'm late for this

Lilynn Sazlin said...

alamak. sy baru jumpe blog awk hari ni. melepas nak tunjuk senyuman mahal. haha. :P . btw. im following ur blog :)

[ h a f i z ] said...

xpe, lain kali kalau hfz buat contest agy.. join k :D

Edy Ramanov said...

memang mahal senyuman dia ni kan. hehehe. edy dah follow kat sini dan letak blog ni dalam bloglist edy - freshies hebat, ya. jgn lupa singgah ke blog edy ya. tq. selamat menjalani ibadah puasa.

siti hajar said...

3 bears..(FULL HOUSE)
take a look at this,very interesting part in my life..kamsahamnida(=>_<=)

«Oldest ‹Older   401 – 452 of 452   Newer› Newest»
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...